Echipa de Robotică a unui liceu de top din Cluj, calificată la o prestigioasă competiție din SUA, are nevoie de sprijin pentru a merge la concurs


Calificați la una dintre cele mai cunoscute competiții de robotică pentru elevi din Statele Unite, elevii Liceului Avram Iancu din Cluj-Napoca au nevoie de 35.000 de euro pentru a putea merge în SUA la concurs


Echipa de robotică a Liceului Avram Iancu din Cluj-Napoca s-a calificat la competiția de Robotică din Statele Unite ale Americii , Chicago Robotics Invitational (CRI). Pentru ca elevii clujeni pasionați de știință și de inovare să poată să facă deplasarea în SUA este nevoie, însă de 35.000 de euro. Banii includ transport, cazare, materiale necesare pentru îmbunătățirea robotului și taxele de participare.

Companiile și persoanele care doresc să îi ajute îi pot contacta pe:

-contul de Instagram: phoenix.ro026  

-adresa de email: phoenix.cluj@gmail.com 

”Echipa noastră, formată din elevi pasionați de știintă și de inovare, a reușit să se califice la competiția de robotică din Statele Unite, Chicago Robotics Invitational (CRI). Calificarea la competiția de la Chicago a fost un vis devenit realitate pentru noi, dar și rodul dedicării și a dorinței de a evolua de care membrii au dat dovadă. 
Anul acesta este al doilea an consecutiv în care ne-am calificat la faza națională a competiției de robotică, care s-a desfășurat la Iași, în urma obținerii premiului întâi din cadrul etapei regionale. Astfel, am reușit să progresăm și să continuăm să ne dezvoltăm abilitățile, atingând performanțe înalte.  
Calificarea la CRI din SUA este o oportunitate unică pentru echipa noastră de a-și demonstra abilitățile pe o scenă mondială și de a concura alături de echipe de robotică din întreaga lume. Pentru a face posibilă participarea noastră la această competiție, avem nevoie urgentă de sprijin financiar. Fondurile strânse vor acoperi transportul și cazarea echipei, materialele necesare pentru îmbunătățirea robotului și taxele de participare la competiție. În vederea cerințelor respective, bugetul total de care am avea nevoie este de aproximativ 35.000 €. 
În acest context, apelăm la comunitatea locală, companii și persoane dornice să susțină tinerii pasionați de tehnologie și de domeniul STEM. Contribuțiile și susținerea voastră, ne va aduce cu un pas mai aproape de visul nostru de a reprezenta Cluj-Napoca și România la nivel internațional”, anunță reprezentanții elevilor din echipa de robotică a Liceului Avram Iancu din Cluj-Napoca. 


robotica 3.jpg

robotica 2.jpg


robotica 1.jpg

Comentarii Facebook