Duminica 8 Septembrie

Elevi umiliți de profesori. Erau într-o excursie și au fost obligați să își ceară iertare în genunchi pe asfaltul încins/Imagini cu impact emoțional VIDEO


Un grup de elevi, membri ai fanfarei din Călărași, au fost pedepsiți și umiliți chiar de profesorii lor. Copiii au fost obligați să stea în genunchi pe asfalt, în plin soare, și să-și ceară iertare de la îndrumătorii lor. Imaginile, cu un puternic impact emoțional, au fost distribuite pe rețelele de socializare și au stârnit comentarii pline de revoltă. "Dacă se mai întâmplă vreodată, vă țin ore în șir! Stați acolo!", se aude pe filmare.

Totul s-a întâmplat cu spectatori. În imagini se vede cum mai mulți adulți stau pe margine și privesc cum sunt umiliți copiii pe asfaltul încins. Momentan, potrivit observatornews, nu sunt detalii despre vreo plângere depusă de părinți în legătură cu acest incident, dar este clar că părinții așteaptă mai multe explicații de la profesorii din cadrul fanfarei. De asemenea, imaginile apărute în spațiul public au stârnit controverse în rândul părinților.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei excursii la Slatina, la care copiii, însoțiți de câțiva părinți și un profesor din cadrul Fanfarei Răsăritului din Jegălia, participau. În timp ce unii părinți au privit cu greu aceste imagini, alții susțin că ar fi fost doar o "glumă nevinovată" și nu o pedeapsă.

VEZI VIDEO AICI

Comentarii Facebook