Elvețianul care a făcut 2 accidente și a lovit 5 mașini venea la Cluj să se facă vampir, în pădurea Hoia! A vrut să fure un TIR VIDEO


Un tânăr elvețian de 19 ani, care susține că este strănepotul lui Vlad Țepeș și că vrea să se transforme în vampir, a fost arestat după ce a furat o mașină și a provocat un carambol pe DN1. Visul lui era să ajungă în Pădurea Hoia-Baciu din județul Cluj, cunoscută pentru fenomenele paranormale și legendele înfricoșătoare, crezând că acolo își va îndeplini destinul de vampir.

Duminică, 20 octombrie 2024, tânărul a venit în România pentru a-și împlini visul de a deveni vampir, considerând că pădurea Hoia este locul ideal pentru acest ritual supranatural. Neavând bani să ajungă la destinație, a furat o mașină din Făgăraș și a condus fără permis spre Cluj, pe DN1, unde a ignorat semnalele poliției și a gonit cu peste 180 km/h. Mai întăi a vrut chiar să fure un TIR (Vezi VIDEO)


Pentru a-l opri, polițiștii au organizat un baraj improvizat din mașinile participanților la trafic. În timpul urmăriri, elvețianul a lovit cinci vehicule, provocând rănirea a trei persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Îmbrăcat într-un pardesiu negru, cu o pălărie și dinți de vampir, tânărul a fost încătușat și testat de polițiști. Rezultatele etilotestului și drug-testului au fost pozitive, confirmând consumul de substanțe interzise.

”Vreau să merg la Hoia Baciu, la Castelul Dracula, la străbunicul meu Vlad Țepeș. Sper să mă poată transforma în vampir. Am visat toată viața momentul acesta Acum am ajuns în România. Am mers cu trenul, dar nu am avut bani de bilet, iar controlorii m-au dat jos din tren. Pentru următoarele zile nu mai am bani”, a spus tânărul de 19 ani, care a recunoscut ulterior că a fumat o substanță interzisă.

Tânărul a fost arestat și este cercetat penal pentru conducere fără permis, furt și refuzul de a coopera cu autoritățile. Visul său de a deveni vampir s-a încheiat în spatele gratiilor, departe de Pădurea Hoia.

Comentarii Facebook