Vineri 20 Septembrie

Experiența neplăcută a unui clujean cu taximetriștii de la Aeroportul din Cluj: „Unul dintre ei mi-a cerut valută cash în caz că nu am lei”


Un clujean a avut parte de o experiență neplăcută în noaptea de 13 spre 14 august, la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. 

Bărbatul susține că în fața aeroportului erau parcate aproximativ 20-30 de taximetre. Pentru că nu avea bani cash, bărbatul i-a întrebat pe taximetriști dacă acceptă plata cu cardul. 

Conform spuselor bărbatului, din 15 persoane întrebate, numai una a acceptat plata cu cardul. Ba mai mult, unul dintre taximetriști i-ar fi spus că acceptă și valută cash, în cazul în care nu are lei.

Clujeanul a relatat că se lovește de aceeași problemă de fiecare dată când aterizează la Cluj. 

Am aterizat pe aeroportul Cluj, unde erau un număr de aproximativ 20-30 de taximetre parcate în față. Aș dori să menționez că, din aproximativ 15 taxiuri la care am încercat, doar un domn a acceptat plata cu cardul, toți ceilalți spunând că nu le merge POS-ul sau că nu acceptă fără să menționeze vreun motiv.

Unul dintre ei chiar mi-a cerut valută cash în caz că nu am lei. Este o situație pe care am întâlnit-o de fiecare dată când am aterizat în Cluj, deși le explic domnilor taximetriști că există o prevedere legală în municipiu prin care sunt obligați să accepte plata cu cardul.

Solicit primăriei efectuarea de controale zilnice în acea zonă”, a transmis un clujean.


Comentarii Facebook