Vineri 20 Septembrie

Experiență neplăcută pentru o familie din Cluj la o renumită păstrăvărie din Ardeal: ,,Peștele întreg a fost crud. Am plătit 624 lei”


O familie din Cluj a avut parte de o experiență nu foarte plăcută la o păstrăvărie cunoscută din Maramureș. 

Femeia a explicat că peștele comandat a fost complet crud, iar papanașii mult prea dulci. Pe lângă asta, prețul final a fost 624 de lei, pentru doi adulți și doi copii. 

Clujeanca a publicat pe o rețea de socializare mesajul în care nu recomandă locul în care a mâncat.

,,Am fost cu copiii la renumita păstrăvărie din Mara (Maramureș). 

Peștele întreg comandat a fost crud, în așa fel încât nu l-am putut mânca. Fileul de pește comandat pentru copii a fost extrem de mare, nu am putut mânca 2 porții în 3 oameni. Papanașii erau puși pe un strat gros de zahăr, erau atât de dulci încât nu i-am putut mânca nici pe jumătate. 

Am anunțat de la început că peștele nu este prăjit, nu ni s-a oferit vreo soluție și a fost pus chiar și așa pe nota de plată.

Am plătit 624 lei pt 2 adulți și 2 copii (7 și 8 ani). 

Am simțit efectiv că acești bani mi-au fost furați, nu am plecat în vreo altă dată atât de furioasă dintr-un restaurant”, a povestit femeia pe o rețea de socializare.

Cu toate acestea, în secțiunea de comentarii, mai mulți clujeni nu împart experiența clujencei. Ba chiar dimpotrivă, aceștia recomandă păstrăvăria din Maramureș.

,,Am fost la Păstrăvăria din Maramureș. Totul a fost impecabil raportat la faptul că mereu este plin acolo. Eu propun să nu mai blamăm atât Horeca și să nu mai facem atât de multă reclamă negativă,” a comentat un utilizator. 

,,Nu aș zice că e de evitat în călătorii. Noi suntem din Maramureș și am mers la păstrăvăria asta de nenumărate ori, inclusiv cu tot felul de prieteni din afara țării etc, și de fiecare dată am plecat mulțumiți”, a mai scris o femeie.

,,Prețurile chiar sunt normale, nu mi se par deloc exagerate… papanași 28 lei , fileul de păstrăv 31 lei/100g ,suc 9 lei…Ce este așa mult? Atât plătim și în Cluj….”, a mai sesizat un bărbat.


Comentarii Facebook