Duminica 8 Septembrie

,,Fac gălăgie ce nu poate fi descrisă în cuvinte”- Curg sesizările la Primăria Cluj după plimbările nocturne ale motocicliștilor pe lângă casele clujenilor


Clujenii care locuiesc în zona Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) sunt disperați de situația în care au ajuns. De luni bune aceștia au lăsat zeci, poate sute de sesizări la Primăria Cluj, prin intermediul aplicației MyCluj însă fenomenul continuă să crească.

Aceștia se plâng că zona din apropierea caselor lor este folosită ca spațiu de raliuri, unde pasionații de mașini și motocicliștii vin să se întreacă și să-și tureze motoarele târziu în noapte. Luni seara, în jurul orei 10, clujenii se plângeau de zgomotul infernal produs de motocicliști. 

,,Opriți nebunia ce se petrece în fiecare seară și în fiecare noapte la pe Str Tiberiu Popoviciu la Cluj innovation. Motocicliști nebuni își turează motoarele și fac gălăgie ce nu poate fi descrisă în cuvinte.”, a explicat un clujean. 

,,Este intolerabil zgomotul ce se aude de la Creic din cauza motocicletelor. Este total de neînțeles nepăsarea și complicitatea autorităților. Nicăieri în Cluj nu cred ca exista o mai mare bătaie de joc”, a  reclamat un locuitor al zonei.

,,Pentru că Primăria Cluj-Napoca și departamentele din subordine împreuna cu Poliția Municipiului ne ignoră cu dispreț, evident că la Creic au revenit motocicliștii, care provoacă un zgomot infernal cu motoarele lor ilegale. Tensiunea în zona crește ca într-un butoi sub presiune!!!”, le-a transmis autorităților un clujean.

,,Bună seara, vă rugăm sa puneti cat mai multe limitatoare de viteză pe porțiunea de urcare și coborâre la și dinspre CREIC pentru a nu mai da posibilitatea de a se merge cu viteză și tura motoarele încât să existe pericol pentru cetățeni și disconfort prin zgomotul celor care își tureaza mașinile și fac întreceri. Faceți odată ceva în sensul acesta!”, a reclamat alt clujean.

Acum două săptămâni a existat o acțiune a polițiștilor în zonă, lucru cerut de locuitorii de pe Valea Chintăului de mult timp. În doar 4 ore,  au dat amenzi de 12.000 de lei și au lăsat 13 șoferi pietoni. Acest lucru se pare că nu i-a speriat pe amatorii de senzații tari care continuă să-și facă simțită prezența noapte de noapte în zonă.


Comentarii Facebook