Miercuri 18 Septembrie

Faimoasa dubiță cu megafon le face zile negre clujenilor din Mănăștur: „Dacă eram pe plajă și urlau că vând cucuruz înțelegeam, dar ne stresează”


O dubiță echipată cu un megafon a reușit să le facă zile negre clujenilor care voiau să se odihnească. Mașina se plimbă pe străzi și emite un mesaj repetitiv privind colectarea unor deșeuri electrice sau a fierului vechi.

Astfel, tot mai mulți clujeni au reclamat situația, acuzându-l pe șoferul dubiței că tulbură liniștea publică. În ciuda acestui fapt, valul de nemulțumiri nu l-au oprit pe șofer să-și scoată dubița gălăgioasă pe străzi.

Un bărbat care locuiește în cartierul Mănăștur susține că oamenii din zonă s-au săturat să fie treziți și deranjați de proprietarii dubiței.

Chiar nu se poate scăpa nicicum de cei cu dubele care urlă prin Cluj că debarasează aragaze, frigidere și altele? Am mai făcut sesizări, dar tot nu scăpăm de ei. Vin zilnic prin Mănăștur, pe Mogoșoaia, și chiar și dimineața devreme.

Dacă eram pe plajă și urlau că vând cucuruz înțelegeam, dar sunt extrem de enervanți, ne stresează și ne trezesc din somn. Acum e o dubă mare cu număr străin sau ceva de genul. Suntem, totuși, orașul de 5 stele.”, a transmis clujeanul.

În ultimele luni, dubița cu megafon a fost văzută prin cartierele Gruia, Dâmbul Rotund, Bună Ziua și Gheorgheni, dar și pe străzile din comuna Florești.

Comentarii Facebook