Sambata 5 Octombrie

„Faină ideea de avea flori pe malurile Someșului, dar nu e ok ce a ieșit”. Clujenii cer Primăriei să se autosesizeze: Ambrozia se va maturiza la toamnă


O inițiativă aparent bine intenționată de a înfrumuseța malurile Someșului cu pajiști de flori sezoniere a stârnit nemulțumirea cetățenilor. 

Clujenii sunt nemulțumiți mai ales de vegetația predominantă de pe malurile Someșului, în special ambrozia, care se va maturiza în toamnă și va provoca alergii. Dar și florile care nu au ieșit deloc pe anumite porțiuni. 

„Vin și eu cu niște poze de pe malurile Someșului făcute zilele acestea. Ca idee, mie mi se pare faina ideea de a avea pajiști de flori sezoniere pe malurile Someșului. DAR NU E OK CE A IEȘIT, în sensul ca NU AU IEȘIT ACELE FLORI MAI DELOC pe malul drept iar pe malul stâng au ieșit așa răzlețe în petice. 

2.jpeg

Eu unul nu sunt contra proiectului DAR se vede din avion cum răsar flori ici colo și în rest bureana mare de 1 metru. Firma aia de curățenie care a fost responsabilă de amenajarea malurilor ar trebui sa refaca însămânțarea ca încă lucrarea este în garanție. 

4.jpeg

Oare primăria nu o să se sesizeze deloc? E periculos și să ai atâta iarba mare și ambrozie care se va maturiza la toamnă și va provoca o grămadă de alergii”, a transmis un clujean pentru „Clujul civic”. 

Comentarii Facebook