Duminica 15 Septembrie

Falșii surdo-muți au făcut scandal într-un hypermarket din Cluj-Napoca. Au fost dați afară cu forța de paznici - VIDEO


Falșii surdo-muți, care apelează la mila publicului, au fost filmați într-un hypermarket din Cluj-Napoca, în timp ce ceartă cu paznicii.

O filmare obținută de cluj24 îi surprinde pe doi presupuși surdo-muți în timp ce se află într-o altercație cu paznicii supermarket-ului. 

Aceștia funcționează în grupuri și cer bani pentru o asociație care nu există. Mai mulți clujeni au fost deja fraieriți prin această metodă. Recent, pare că falșii surdo-muți au prins mai mult tupeu. 

Cine sunt și cum acționează falții surdo-muți

Reamintim că, este vorba despre indivizi care se folosesc de pretextul că ar suferi de diferite dizabilități, pentru a colecta bani în numele unei asociații.

De obicei pot fi gășiți în parcările supermarketurilor, în magazine, zone aglomerate din oraș și mai nou și la intrările în festivaluri.

Acești escroci se prefac că sunt surzi și cer bani de la oamenii de bună-credință, în numele „Asociației Surzilor” sau pentru alte asociații și „centre internaționale și naționale.”

Citește și: Atenție! Falșii surdo-muți s-au întors pe străzile Clujului. Mai mulți clujeni au picat deja în capcană: ,,Am fost mare prost și m-am lăsat păcalit”

Poliția Locală nu mișcă un deget, iar Clujul mișună de falși surdo-muți care cer bani pentru o asociație ce NU EXISTĂ: „Nu vă e rușine?” - VIDEO


Comentarii Facebook