Falșii surdo-muți încă mișună pe străzile din Cluj-Napoca! Mai mulți clujeni i-au depistat în diferite zone ale municipiului: „Este o înșelătorie”


Mai mulți clujeni susțin că, vineri seara, centrul municipiului Cluj-Napoca s-a umplut de falși surdo-muți care apelau la mila publicului. 

Clujenii au relatat că persoanele respective au o foaie A4 pe care le-o arată trecătorilor pentru a-i determina să doneze sume de bani pentru o așa-zisă asociație pentru surdo-muți, handicapați și copii săraci, care nici măcar nu există.

Festivalului Stradal WonderPuck organizat de Teatrul de Păpuși din Cluj i-a atras ca un magnet pe țepari. 

Cu ocazia evenimentului WonderPuck au apărut 3-4 falși surdo-muți care cer bani în Piața Unirii. Este o înșelătorie, despre care s-a scris în presa locală recent.”, a transmis un clujean.

Un alt locuitor susține că i-a văzut pe falșii surdo-muți în timp ce încercau să-i păcălească pe cei din zona magazinului Central din municipiu. 

Persoane care cer bani lângă magazinul central pe motiv că strâng pentru surdo-muți, însă este scam. Trimiteți un echipaj de poliție.”, a relatat o altă persoană. 

În ultima perioadă, au început să apară tot mai multe persoane care apelează la același model de înșelătorie, în zonele intens circulate din municipiu


Comentarii Facebook