Femeie însărcinată din Cluj-Napoca, nevoită să meargă acasă pe jos, din cauza gropilor de pe străzi: „Nu mai pot sta în mașină din cauza zdruncinăturilor”


O femeie însărcinată care locuiește pe strada Fânațelor din Cluj-Napoca susține că nu mai poate să circule cu mașina din cauza gropilor de pe drum. 

Clujeanca este nevoită să parcurgă drumul pe jos până la domiciliu, riscând să se accidenteze chiar și așa, din cauza gropilor. 

Ea a relatat că a fost nevoită să-și repare mașina de două ori în acest an. Mai mult, a atras atenția Primăriei Cluj-Napoca că străzile se deteriorează semnificativ după fiecare ploaie și nu mai există nicio porțiune de drum pe unde oamenii ar putea să ocolească gropile. 

Revin cu solicitarea pentru Str. Fânațelor. Înțeleg că reparația este programată, însă nu mi-ați oferit nicio dată preconizată. Cu fiecare ploaie, situația străzii se deteriorează semnificativ.

Nu mai există nicio porțiune de drum unde se pot ocoli gropile foarte adânci la deplasarea cu mașina. Deja am fost nevoiți să o reparăm de două ori în acest an. 

Eu sunt însărcinată și, din cauza zdruncinăturilor prin gropi, nu mai pot urca în mașină, urc pe jos, dacă e noapte, risc să mă accidentez când calc într-o groapă/șanț. 

Nu dorim să ajungem în situația să solicităm primăriei despăgubiri pentru reparația mașinii sau medicale în urma accidentărilor, însă starea străzii a ajuns mai mult decât deplorabilă”, a transmis o clujeancă într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca. 

Cu toate acestea, Primăria Cluj-Napoca nu a oferit un răspuns clar: „Locația este inclusă în programele de întreținere desfășurate la nivelul Municipalității”.

Comentarii Facebook