Vineri 20 Septembrie

Femeie răpită de pe o stradă din Câmpia Turzii, salvată de polițiști. A fost băgată cu forța într-o dubă: „Ajutooooorr!!! Vor să mă...”


O femeie răpită de pe o stradă din Câmpia Turzii a fost salvată de polițiștii clujeni. Cazul a fost făcut public de Sindicatul Europol, care a dezvăluit că salvarea femeii a fost posibilă datorită oamenilor cu spirit civic din oraș. 

Mai multe persoane care au văzut cum femeia este băgată cu forța într-o dubă în timp ce urla „Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!! Salva…”. Astfel, au sunat imediat la 112, iar polițiștii din Câmpia Turzii au început cercetările. 

Chiar dacă nu aveau prea multe detalii, oamenii legii au reușit să evite o tragedie și să-i oprească în trafic pe agresori. Polițiștii au reușit să o extragă pe femeie din dubă și să-i imobilizeze pe bărbații care au răpit-o. 

Pe numele acestora a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate și violență în familie. Reprezentanții Sindicatului Europol au informat că victima era vizibil afectată, fiind în stare de șoc, cu urme vizibile de agresiuni fizice.

Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!! Salva...

Așa s-au terminat ultimele cuvinte ale unei femei care a fost introdusă cu forța după lăsarea întunericului într-o dubă, în plină stradă, de către doi bărbați.

Imaginați-vă pentru câteva secunde cum ați fi reacționat în locul femeii. Care ar fi fost trăirile care v-ar fi încercat în acele momente de disperare, în care femeia a crezut că sunt ultimele ei clipe de viață.

Șansa victimei au fost câțiva cetățeni de bună credință și cu simț civic. Aceștia au sunat de îndată la 112 și au cerut ajutorul poliției. Nu erau multe informații de furnizat pentru că totul s-a întâmplat în câteva zeci de secunde.

Cu toate acestea, pe baza datelor furnizate, colegii din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii s-au mobilizat și pe baza verificărilor efectuate în teren, au reușit să identifice duba vizată.

Imediat după oprire în trafic, echipajul format din Andrei și Gabriel au procedat la extragerea victimei din dubă și ulterior la imobilizarea agresorilor. Femeia era vizibil afectată, fiind în stare de șoc, cu urme vizibile de agresiuni fizice.

Intervenția rapidă a polițiștilor a împiedicat escaladarea acestei situații de o gravitate extremă. Fără vigilența și contribuția cetățenilor care au sunat la 112 imediat ce au asistat la acest incident, probabil că la acest moment vorbeam despre o nouă tragedie.

Pentru agresori s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, violență în familie, urmând ca în urma administrării întregului probatoriu, să fie extinse cercetările dacă va fi cazul.

Îi felicităm pe colegii noștri, Gabriel și Andrei care au depistat/interceptat în trafic duba, dar și pe Tudor și Vlad care au venit imediat în sprijinul acestora.”, au transmis reprezentanții Sindicatului Europol. 


Comentarii Facebook