Femeie surprinsă în toiul nopții în zona centurii din Florești, căutată de polițiștii clujeni și voluntari. Sunați la 112 dacă o vedeți!


O femeie surprinsă în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:40, în zona centurii din localitatea Florești, este căutată de polițiștii clujeni. 

Cazul a fost semnalat de o persoană care a încercat să-i ofere ajutor, având în vedere că femeia era singură în miezul nopții. Însă,  tânăra a refuzat sprijinul. 

În urma sesizării, polițiștii clujeni au demarat o acțiune de căutare a femeii în cursul nopții, însă nu a fost găsită. 

De asemenea, căutările au fost reluate și în cursul zilei de sâmbătă, 10 august, alături de jandarmii clujeni și mai mulți voluntari din cadrul unei asociații. 

La data de 10 august a.c., în jurul orei 02.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centurii din localitatea Florești, se află o persoană adultă, de sex feminin, singură, iar din cauza zonei și orei nepotrivite la care a fost văzută, apelantul a decis să-i ofere ajutor, însă femeia ar fi refuzat.

Totuși, apelantul a sesizat polițiștii despre prezența ei în zona respectivă. 

S-au făcut căutări în cursul nopții, însă aceasta nu a fost găsită.

Căutările au fost reluate în cursul zilei de azi, 10 august a.c., împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a Grupării de Jandarmi Mobilă, precum și voluntari din cadrul unei asociații.”, au informat reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, până în prezent, nu a fost înregistrată vreo sesizare referitoare la dispariția unei persoane care să corespundă semnalmentelor furnizate de apelant.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic  de urgență 112.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comentarii Facebook