Vineri 20 Septembrie

,,Ferma” unui clujean i-a adus în pragul disperării pe locatarii unei străzi din Cluj. Vecinii spun că animalele au fost ,,aduse intenționat''


Un clujean susține că o două străzi din Cluj-Napoca nu mai au pic de liniște după ce, în urmă cu câteva luni, mai multe animale au apărut în curtea unei case la care nu locuiește nimeni.

Acesta spune că găinile și câinii care fac zgomot infernal ar aparține unui bărbat care locuiește în apropiere și îl acuză că ar adus animalele intenționat

,, De cateva luni pe aleea Târnăveni într-o curte unde nu locuiește nimeni au apărut niște cocoși care începând cu primele ore ale dimineții până după masa cântă întruna. Ca să păzească cocoșii au apărut și doi câini de talie mare care latră în restul timpului, disturbând locatarii celor două străzi, aleea Teiuș și aleea Tarnaveni.

Am înțeles că proprietarul cocoșilor și ai câinilor locuiește pe aleea Târnăveni și i-a adus intenționat pentru a perturba liniștea vecinilor săi însă e absurd ca zeci de persoane să nu putem deschide geamurile nici măcar noaptea din cauza gălăgiei cauzate.”, se arată într-o sesizare către Primăria Cluj.


Comentarii Facebook