Vineri 27 Septembrie

,,Flămânzi și fără apă!” Un cioban din Cluj este acuzat că își ține câinii într-un țarc, legați de un stâlp, fără să aibă unde să se adăpostească - VIDEO


Într-un țarc din Cluj, aflat la intersecția de la autostradă care coboară la Nădășelu și Mera, direcția dinspre Baciu, pe partea dreaptă, își au ,,casa” câțiva câini, care sunt în posesia unui cioban. 

Un ONG, care se ocupă cu salvarea animalelor, a povestit cazul pe o rețea de socializare. Aceștia explică cum câinii sunt legați de un par, neavând unde să se adăpostească de ploaie sau vreme rea. 

,,De mai bine de 3 săptămâni ciobanul își ține legați cățeii de un par, fără nici un acoperiș, în ploaie!

Ar fi minunat dacă s-ar începe prin a amenda pe cei care au stâne de oi și maltratează animalele în halul ăsta! Nici măcar nu sunt lăsați liberi ca să se adăpostească sub un pom!Logic ca le este frică că le pleacă câinii dacă sunt ținuți flămânzi și fără apă!” au scris reprezentanții unui ONG pe o pe o rețea de socializare.

În secțiunea de comentarii, o femeie din Cluj a recunoscut zona și a răspuns că: ,,Acum am înțeles de ce amărâții ăștia slabi..slabi..nu i-am mai văzut la șosea să îi hrănesc”.

Comentarii Facebook