Duminica 8 Septembrie

Focar de infecție într-un cartier select din Cluj! Canalizarea refuleaza după fiecare ploaie puternică: ,,Se revarsă pe trotuare, șosea, spații verzi”


Clujenii care locuiesc în Bună Ziua susțin că, după fiecare ploaie puternică, cartierul se transformă într-un focar de infecție.

Locuitorii cartierului se plâng că după orice ploaie torențială canalizarea refulează, iar una dintre cele mai importante străzi se umple de hârtie și dejecții. 

,,Pe strada Bună ziua, pe lângă mizeriile care se acumulează necontenit pe spațiile verzi, mai nou, la orice ploaie iese canalizarea. Este focar de infecție! De la hârtie igienică, șervețele, tampoane, până la fecale, tot se revarsă pe trotuare, șosea, spații verzi.”,  explicat o clujeancă care locuiește în zonă.

Și alți clujeni s-au plâns de același lucru.

,,A refulat canalizarea și e plin de excremente și alte produse pe Bună Ziua de la intersecția cu Zaharia Stanca până la Marin Sorescu”, a reclamat un clujean.

În alte zone din cartier scurgerile se blochează ir oamenii trebuie să suporte adevărate ,,piscine” în fața caselor.

,,Pe strada Brăduțului e înfundată aproape complet o scurgere și la fiecare ploaie se formează “un lac” Durează foarte mult pană se scurge apa”, a explicat un alt clujean.


Comentarii Facebook