Experiențe culinare memorabile cu delicii internaționale, serile de film și muzică live, revin în Iulius Parc Cluj!


Evenimentul dedicat iubitorilor de experiențe culinare memorabile și distracție revine în Iulius Parc Cluj cu o ediție specială de vară. Street FOOD Picnic are loc în acest weekend, iar pe lângă preparatele delicioase și muzica live, evenimentul de anul acesta va avea și un Outdoor Cinema, unde vor difuzate filme pentru întreaga familie. Intrarea este gratuită. 

Trei zile pline de experiențe memorabile se anunță în acest weekend, în Iulius Parc din proximitatea Iulius Mall Cluj, unde are loc Street FOOD Picnic. În perioada 28 – 30 iunie 2024, clujenii sunt așteptați să se bucure de preparate delicioase de la food truck-urile cu specific internațional. Burgeri delicioși, wrap-uri savuroase, sushi proaspăt, cartofi crocanți, tacos, hot dogs și fructe de mare sunt o parte dintre produsele pe care le vei găsi la food truck-urile din Iulius Parc. Dacă vrei să te îndulcești, poți să alegi clătite sau waffle cu topping-uri diversificate, o multitudine de arome de înghețată, dar și limonadă proaspătă și multe alte opțiuni delicioase. 

03.jpg

Anul acesta, Street FOOD Picnic vine și cu o nouă activitate pentru întreaga familie – Outdoor Cinema. Vineri, începând cu ora 21.45, va rula comedia „Chef”, ce spune povestea unui chef care încearcă să își recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui food truck. Iar sâmbătă, de la 21:45, aflăm istoria unei prietenii adevărate, în filmul „Green Book”. 

Așa cum ne-a obișnuit Street FOOD Picnic aduce și momente pline de distracție, iar în fiecare zi de festival muzica live se va auzi în Iulius Parc. Programul la DJ Stage începe vineri, de la ora 16.00, cu ritmurile electrizante mixate de MATHEI, Laura Musuroaea și Urucu Bogdan. Sâmbătă, de la ora 17.00, îl vei întâlni pe DJ-ul Aldaris, care este încă în căutarea groove-ului perfect, piesă cu piesă, iar de la ora 20.00, la platane va urca Bully, ce creează experiențe muzicale variate printr-un mix hipnotizant de genuri diferite. Duminică, de la ora 15.00, grupul de DJ SANDEI Crew va întreține atmosfera până seara la ora 23.00. 

Vino și tu la marele picnic să te bucuri de arome delicioase, de activități variate și de o atmosferă vibrantă! 

Comentarii Facebook