Vineri 18 Octombrie

FOTO. Apartament în stil „rustic” din centrul Clujului, scos la vânzare cu 300.000 de euro. Are 2 camere și o debara generoasă


Un apartament cu două camere de pe strada Republicii din Cluj-Napoca a fost scos la vânzare cu suma de 300.000 de euro. Locuința are o suprafață de 72 de metri pătrați și este compusă din două dormitoare, bucătărie, baie și o debara generoasă. 

214648904.jpg

Proprietarul a precizat că apartamentul se predă conform pozelor din anunț, mobilat și utilat. Clădirea a fost construită în anul 1960 și, potrivit anunțului, este situată aproape de mijloacele de transport în comun. 

214648905.jpg

Avem plăcerea de a vă prezenta spre vânzare un apartament spațios în zona Centrală a orașului Cluj-Napoca, zona străzii Republicii. Având o suprafață utilă de aproximativ 76 mp, locuința este situată la parterul unei clădiri istorice, și este compartimentat astfel: 1 antreu, 1 bucătărie, 2 dormitoare, 1 hol, 1 baie, și o debara generoasă.

La imobil se mai adaugă și o boxă la subsol, de aproximativ 22 mp. Apartamentul este amplasat într-o zonă accesibilă, fiind facil accesul la centrul orașului, numeroase zone de interes și mijloacele de transport în comun.

Imobilul este mobilat și utilat, predându-se conform pozelor prezentate în anunț. Locuința are certificatul de performanță energetică în curs de finalizare, iar acesta se va preda noilor locatari în momentul semnării contractului de vânzare. Pentru informații suplimentare despre proprietate și vizionări, vă stăm cu drag la dispoziție! Informațiile din anunț au fost furnizate în prealabil de către proprietar”, se arată pe platforma de imobiliare. 

214648908.jpg

214648907.jpg

Comentarii Facebook