FOTO. „Asta înseamnă să fii nesimțit”. Șoferii clujeni parchează pe unde apucă și la periferia orașului/Avea loc liber, dar trebuia să blocheze strada


Șoferii clujeni nu mai „văd” locurile de parcare disponibile nici la periferia orașului. Un șofer clujean a decis să-și înghesuie mașina pe o străduță minusculă din Dezmir, blocând circulația, deși avea un loc liber lângă alte mașini parcate în zonă. 

„Asta înseamnă să fii nesimțit. Pe un drum pe care oricum abia au loc două mașini, blochezi strada deși lângă este loc liber unde să parchezi, și unde sunt parcate celelalte mașini”, a transmis un cititor pentru Știri de Cluj.

perf.jpg

Dezmirul, o localitate aflată la periferia orașului Cluj-Napoca, este noul Florești. S-a construit mult și haotic, desigur fără să se țină cont și de infrastructură.

Pe măsură ce construcțiile continuă fără o planificare urbană corespunzătoare, problemele de trafic se vor intensifica. În astfel de situații, bunul simț și respectul pentru ceilalți vor face diferența, ajutând la menținerea unei circulații fluide și evitarea blocajelor inutile. 

Comentarii Facebook