Duminica 20 Octombrie

Cluj: Accident în Gilău. Două persoane au fost rănite. Traficul este blocat. UPDATE: Un rănit a fost transportat de urgență la spital FOTO


Accident rutier între două autoturisme pe DN1, în zona Gilău- Căpuș

Un accident rutier grav a avut loc duminică dimineață pe DN1, între Cluj-Napoca și Huedin, în zona localității Gilău. În urma coliziunii dintre două autoturisme, două persoane au fost rănite și au primit îngrijiri medicale la fața locului, conform primelor informații.

UPDATE:

Reprezentanții ISU Cluj au revenit cu detalii, precizând că „o singură persoană necesită îngrijiri medicale, urmând a fi transportată la spital". Traficul rutier este momentan întrerupt pe ambele sensuri. 

Un martor prezent la locul accidentului a declarat pentru Știri de Cluj:

„Eu locuiesc aici. În doi ani au avut loc 3 accidente. Este un loc foarte periculos această intersecție. Locuitorii din această zonă stau cu inima strânsă de fiecare dată când intră sau ies de pe străduță, pentru că se depășește și se circulă cu mare viteză. În Toyota albă au fost și copii. Din fericire, ei sunt în siguranță, le-au sărit toate airbagurile", a declarat martorul pentru Știri de Cluj.

Revenim cu detalii.

 gilau 7.jpg

gilau 6.jpg

gilau 1.jpggilau 4.jpg

gilau 5.jpg

Comentarii Facebook