Vineri 20 Septembrie

FOTO. Cum s-a dat de gol o clujeancă care și-a aruncat gunoiul în Făget. Un bărbat a sunat direct la Poliție: „Tot timpul, dar chiar tot timpul, e mizerie”


Nesimțirea și nepăsarea anumitor oameni dăunează grav mediului înconjurător. Un astfel de caz s-a întâmplat și în zona verde a poligonului de la Roata Făget, acolo unde mai multe gunoaie au fost lăsate pe spațiul public. 

Un cititor Știri de Cluj a trimis mai multe poze cu ,,opera” oamenilor nepăsători, surprinse de el astăzi, într-o zonă neamenajată. 

,,Nu există zi în care să fie curat în zona respectivă. Acolo există și trei grătare amenajate pentru picnic, însă mizeria găsită de mine astăzi nu a fost în acea zonă. Gunoiul a fost lăsat acolo într-o parte neamenajată a platoului, unde se umple mereu de oameni vara,” a povestit bărbatul. 

În acest caz printre gunoaie s-a aflat și cardul de la bancă al unei femei, care ar putea să fie ,,autoarea” acestei lucrări.

card-blurat.jpg

Clujeanul mai spune că incidentul nu este unul singular, deoarece zi de zi găsește acolo mizerie, gunoi și alte lucruri:

,,Este o zonă foarte frumoasă și plăcută, însă tot timpul, dar chiar tot timpul, este mizerie. Pet-uri, țăgări, șervețele, foarte multe mizerii. Merg acolo zilnic, însă nu există vreodată să nu fie mizerie arunată pe tot. Oamenii nu strâng după ei niciodată, inclusiv rahat am văzut,” a mai spus acesta.

Atât Garda de Mediu cât și Poliția Locală au fost anunțate

Înainte de a trimite pozele bărbatul a sesizat prima oară Garda de Mediu care l-a redirecționat înspre Poliția Locală. Cei din urmă au aflat despre eveniment.

,,La Poliția Locală am discutat cu un domn căruia i-am explicat ceea ce s-a întâmplat iar ulterior mi s-a spus că o să fiu contactat pentru mai multe detalii,” a mai precizat clujeanul.

Revenim cu detalii...

gunoi-4.jpg

gunoi-5.jpg

gunoi-6.jpg


Comentarii Facebook