FOTO Cum s-a produs accidentul din această seară în care un bărbat a rămas încarcerat: Mașina, proiectată pe contrasens, a lovit mai multe vehicule


Accidentul a avut loc pe DN17 – E58, pe strada Bistriței din municipiul Dej, în această seară, în jurul orei 18:40. Potrivit cercetărilor preliminare efectuate de polițiști, un bărbat de 42 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe DN17 dintr-o stradă secundară. În acel moment, a intrat în coliziune cu un alt vehicul, iar în urma impactului a fost proiectat pe sensul opus, unde a lovit un ansamblu de vehicule.

La fața locului, echipele de urgență au intervenit rapid, iar bărbatul a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Ceilalți doi șoferi implicați în accident au fost supuși testării, rezultatele fiind negative. Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele accidentului.

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 18:40, un accident de circulație a fost înregistrat pe DN17 – E58, pe strada Bistriței din municipiul Dej.Conform cercetărilor preliminare efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Dej, care circula cu autoturismul dinspre o stradă secundară, în momentul pătrunderii pe DN17 – E58, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, fiind proiectat pe sensul opus de mers într-un ansamblu de vehicule. În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a fost transportat de urgență la spital, neputând fi testat cu aparatul etilotest. Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


accident 1.jpg

accident dej 2.jpg

Comentarii Facebook