Duminica 8 Septembrie

FOTO. Piața imobiliară din Florești șochează din nou! Un apartament cu 4 camere a ajuns să coste peste 330.000 euro: „Un simbol al luxului”


Prețurile imobilelor din comuna clujeană Florești cresc de la un an la altul. Încă sunt foarte multe persoane care își doresc să cumpere o locuință în cea mai mare comună din România. Astfel, ofertele dezvoltatorilor imobiliari sunt pe măsură. Un apartament cu 4 camere din zona Vivo a fost scos la vânzare cu 330.000 euro. Imobilul este situat la etajul doi din opt și are o suprafață de 92 metri pătrați. 

208493115.jpg

Scos la vânzare cu peste 3500 euro/mp, apartamentul a fost prezentat în anunțul de vânzare ca fiind un simbol al luxului și confortului. 

208493118.webp

Bucură-te de luxul contemporan și de o experiență de locuit fără egal în Columna Residence. Acest ansamblu rezidențial de excepție este strategic poziționat în apropierea Polus Shopping Center și Metro, și adăpostește un apartament cu 4 camere, gândit pentru a oferi rafinament și confort absolut.

Acest apartament cu 4 camere oferă spațiu generos și confort absolut. Cu o suprafață utilă de 92 mp, este situat la etajul 2 din 8 și vine complet utilat și mobilat, cu finisaje de top. Cu caracteristici precum centrală termică, parchet și termopane, acest apartament devine un sanctuar al designului modern și a spațiilor bine compartimentate. (...) Nu rata ocazia de a deveni proprietarul acestui apartament cu 4 camere, un simbol al luxului și confortului.”, se arată în anunțul postat pe o platformă de imobiliare. 

208493110.webp

Comentarii Facebook