FOTO. Tentativă de fraudă la Bacalaureat! Subiectele au apărut pe Internet, la scurt timp după începerea examenului la Limba română


O nouă tentativă de fraudă la Bacalaureat - sesiunea de toamnă. Subiectele de la proba scrisă de Limba română au apărut pe Internet, la scurt timp după începerea examenului. 

Conform documentelor publicate de stirileprotv.ro, nu a putut fi identificat centrul de examen în care au fost făcute fotografiile. 

62476313.jpg

62476314.jpg

Absolvenții de liceu - profil real au avut, la subiectul al III-lea, de redactat un eseu de minim 400 de cuvinte în care să prezinte particularitățile unui text poetic aparținând lui Mihai Eminescu sau George Bacovia.

Probele scrise pentru sesiunea de toamnă au început luni, 19 august, cu examenul la Limba și literatura română. 

Aceasta este prima dintre cele patru probe scrise programate în această săptămână pentru candidații înscriși în a doua sesiune a examenului.

Elevii și profesorii vor putea vedea subiectele pentru proba de Limba și literatura română vor pe parcursul zilei de astăzi, după ora 15:00, pe site-ul subiecte.edu.ro. Acest lucru le permite candidaților să-și verifice răspunsurile și să-și facă o primă evaluare a performanței.

Comentarii Facebook