Duminica 29 Septembrie

Foto/Video Exclusiv - Accident grav în Cluj. O mașină a intrat într-un cap de pod pe DN1 E60 / Două persoane încarcerate


Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puține momente, pe DN1 E60, în apropierea localității Vâlcele, atunci când un autoturism a intrat într-un cap de pod. 

Din nefericire, două persoane au rămas încarcerate în urma evenimentului rutier. Pompierii acționează în aceste momente pentru extragerea lor.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN 1 E60, în apropierea localității Vâlcele. Din primele date, în accident a fost implicat un autoturism, care a intrat într-un cap de pod. În interior se află două persoane încarcerate, iar pompierii acționează pentru extragerea lor. La misiune iau parte o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ,” a transmis ISU Cluj.

Din fericire, ambele persoane au fost extrase cu succes din autoturism. 

,,Ambele persoane au fost extrase din autoturism. Mai exact, este vorba despre o femeie de aproximativ 25 de ani, inconștientă, respectiv un bărbat semiconștient. Ambii au fost preluați de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și vor fi transportați de urgență la spital," a mai precizat ISU Cluj.

WhatsApp Image 2024-09-29 at 18.55.55 (1) (1).jpeg

3 (1).jpeg

Comentarii Facebook