FOTO. Vilă cu piscină din Florești, scoasă la vânzare cu 1,1 milioane de euro: „Are buncăr și e la numai 15 minute de centrul municipiului Cluj-Napoca”


Prețurile caselor din cea mai mare comună din România au început să sară de borna de un milion de euro. O vilă cu piscină din comuna Florești, situată în zona Vivo, a fost scoasă la vânzare cu 1.170.000 euro. Imobilul este dispus pe trei niveluri, având un regim de înălțime S+P+E și are o suprafață utilă de 330 mp.  Impunătoarea vilă are 5 camere, patru terase, dar și un buncăr de 40 mp. 

185732883.jpg

Casa este dispusă pe 3 niveluri astfel: -La Subsol este un garaj, un buncăr de 40 mp, beci, spațiu tehnic și casa scării; -La Parter casa este delimitată perfect încă de la intrare avem un hol spațios din care se face accesul în dreapta spre bucătărie + dining cu acces în grădină, cămara, o baie iar în partea stanga avem un living, birou, spațiu tehnic, o camera tehnică; - La Etaj sunt de asemenea 3 dormitoare, 2 bai, casa scării și 2 terase de 40 mp și 2 terase de 62 mp.”, se arată în anunțul publicat pe o platformă de imobiliare.  

185732885.jpg

Proprietarul încearcă să-și atragă clienții prin faptul că nu vor avea facturi de plătit, având în vedere că încălzirea este pe centrala pe lemne și dispune de un sistem de colectare a apei de ploaie.

Potrivit anunțului, „încălzirea este pe centrală pe lemne, solar, electric și circuit prin pardoseală sau calorifere. De asemenea, imobilul beneficiază și de un sistem de colectarea apei din ploaie și folosită la irigatie. Ca utilități, imobilul beneficiază de apă proprie de la izvor și electricitate ceea ce este un plus al casei neexistânt facturi de plătit.”.  

Vila cu piscină vine „la pachet” cu o grădină și o pădure de peste 4300 mp, dar și cu o căsuță în pădure. Mai mult, proprietarul susține că imobilul este situat la 15 minute de centrul municipiului Cluj-Napoca. 

185732889.webp

De asemenea casa mai beneficiază și de o căsuță de vacanță din lemn de 60 mp care se află în pădure și te duce cu gandul la căsuța bunicii.Suprafața utilă a casei este de 330 m2, suprafața construită de 460 m2 iar terenul are în total suprafața de 4380 m2 (grădină și pădure) cu front la două străzi. Imobilul mai beneficiază și de gradina de vară, de o livadă cu pomi fructiferi, o piscină de 11/4 și adâncime de 1,60 m. Proprietatea se afla într-o zonă ferită de stresul cotidian, neaflându-se la strada principală, într-o zonă exclusivistă de case, beneficiază de o priveliște deosebită, de lumina naturală pe tot parcursul zilei, datorită orientării sale S-E-V. Printre avantajele zonei putem enumera intimitatea, liniștea conferită de natură înconjurătoare. Casa se pretează ideal ca locuință pentru o familie care dorește să trăiască departe de agitația urbană, dar în același timp la 15 minute de centrul orașului Cluj-Napoca.”, se arată în anunț. 

185732890.jpg

Potrivit anunțului postat pe platforma de imobiliare, casa a fost redusă de la 1.299.000 euro la 1.170.000 euro. 

Comentarii Facebook