Vineri 20 Septembrie

Gălăgie infernală pe o stradă din Cluj! Oamenii s-au săturat de motoare turate și curse ilegale: „Ne-am fi așteptat ca poliția să fie călare pe ei”


Clujenii care locuiesc în zona Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) au ajuns la capătul răbdării. În ciuda faptului că s-au făcut nenumărate reclamații, oamenii susțin că în zonă au loc curse ilegale și drifturi. 

Motoarele turate la maxim îi țin treji pe clujenii din proximitatea CREIC, iar autoritățile par să nu fie chiar atât de implicate în rezolvarea problemei. 

Un clujean susține că s-ar fi așteptat ca organele de poliție să ia măsuri concrete împotriva celor care le tulbură liniștea și pun în pericol participanții la trafic. 

Motoare turate extrem de zgomotos, curse ilegale, drifturi, gălăgie la Creic. După accidentul de săptămâna trecută ne-am fi așteptat ca poliția să fie călare pe ei. Sau așteptăm o tragedie!?”, a relatat un clujean.

Reamintim că, la începutul acestei luni, a avut loc un accident rutier pe strada Tiberiu Popoviciu, din municipiul Cluj-Napoca, care s-a soldat cu rănirea gravă a unui motociclist. 

Potrivit IPJ Cluj, un șofer de 19 ani din Oradea nu a păstrat distanța regulamentară și a lovit un motociclist.

,,Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 19 de ani, din municipiul Oradea, care conducea un autoturism dinspre strada Tiberiu Popoviciu înspre strada Oașului, nu ar fi respectat distanța de siguranță în mers față de vehiculul din față, respectiv o motocicletă condusă de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.”, a informat IPJ Cluj.

Comentarii Facebook