Duminica 8 Septembrie

Gara din Cluj-Napoca, evitată de clujeni din cauza mizeriei și a alcoolicilor: „Urlă după tine și sperie copiii! Deci ăsta e un oraș de 5 stele?”


Un clujean susține că este nevoit să evite zona gării din Cluj-Napoca, după ce tot mai mulți oameni ai străzii sau alcoolici au transformat locul în propria casă. 

Clujeanul a afirmat că oamenii dorm pe băncile amplasate în proximitatea gării și emană un miros îngrozitor. Mai mult, aceștia interacționează agresiv cu cei care tranzitează zona și sperie copiii. 

Cel care a reclamat situația a relatat că disconfortul olfactiv este accentuat și de faptul că în jurul gării oamenii își fac nevoile sau vomită, iar în pasajele subterane nu s-a mai făcut curățenie de un an de zile. Clujeanul susține că refuză să folosească pasajele subterane și preferă să traverseze strada prin alte locuri. 

Deci miroase groaznic toată gara! Peste tot sunt bețivi, dorm pe jos pe băncuțe etc și miros îngrozitor! Urlă după tine și sperie copiii! Peste tot sunt excremente, probabil vomă și nimeni nu curăță! Deci ăsta este un oraș de 5 stele? Este jalnic, să nu mai zic că jos/subteran nu se mai face curat de un an de zile! Să nu credeți că o să intru acolo cu copilul. Mai bine traversez strada unde pot! Jalnic!”, a reclamat un clujean. 

O altă persoană susține că nu se poate odihni noaptea din cauza gălăgiei provocate de oamenii care își fac veacul în Gară. 

Cei care locuim în zona gării, capăt strada Horea și Craiova, nu ne putem odihni nopți în șir de gălăgia provocată de diferiți indivizi, obișnuiți ai locului și pe timp de zi și de noapte, care consumă alcool, fie se ceartă, fie strigă, înjura sau cântă, folosind un limbaj vulgar. Dorm pe bănci unde își mai fac și nevoile, fac o mizerie și un miros greu de descris, care persistă, mai ales că nici curățenie nu se prea face. Dacă nu mă înșel, cred că cei care ar trebui să adune mizeriile sunt printre cei care nu ne lasă să ne odihnim. De spălatul pavajului infect nu putem vorbi, se pare că nu a văzut apa de multă vreme. Mirosul de băutură, mizerie și fum de țigară ne pătrunde și în case dacă îndrăznim să deschidem geamurile. Prezenta poliției locale nu face decât să îi îndepărteze pentru scurt timp, după care revin la locul descris, uneori până dimineața. De multe ori, nici în stația de troleibuze nu sunt locuri pe băncile ocupate de indivizi întinși la somn, cu sticlele de băutură la cap sau pe sub bănci.”, a relatat un alt clujean. 

Citește și: Locul unde mirajul Clujului ,,modern” și ,,european” dispare. ,,Orașul de 5 stele” își primește turiștii cu șobolani, oameni fără adăpost și gunoaie

Comentarii Facebook