Duminica 8 Septembrie

Grav accident în județul Cluj, între localitățile Moldovenești și Mihai Viteazu. Un tânăr de 19 ani a murit/Alte trei persoane transportate la spital VIDEO


Grav accident rutier petrecut între localitățile Moldovenești și Mihai Viteazu, din județul Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară la un grav accident rutier petrecut între localitățile Moldovenești și Mihai Viteazu. Din primele cercetări se pare că tânărul se deplasa înspre Moldovenești  și ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani. În urma impactului, adolescentul de 15 ani ar fi fost aruncat afară din mașina condusă de tânărul de 19 ani, decedat.

Citește: Cum s-a produs accidentul din această seară din județul Cluj, de la Moldovenești. Tânărul de 19 ani care a murit a intrat pe contrasens- VIDEO

Salvatorii au găsit la fața locului două autoturisme grav avariate și au identificat un tânăr de 19 ani încarcerat într-unul dintre vehicule. După ce au asigurat accesul către victimă, echipele de intervenție au constatat că tânărul nu prezenta semne vitale. Au început imediat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, acestea nu au avut succes, tânărul fiind declarat decedat.


”La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme puternic avariate, cu un tânăr de 19 ani încarcerat într-unul dintre acestea. După asigurarea accesului către victimă, salvatorii au constatat că nu prezintă semnale vitale și au procedat la extragerea de urgență a acestuia. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale tânărului”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.


Totodată, salvatorii au acordat primul ajutor calificat unui tânăr, în vârstă de 15 ani care prezenta mai multe traumatisme și pierderi de cunoștință. De asemenea, o femeie în vârstă de 34 de ani și un copil în vârstă de 3 ani au primit primul ajutor calificat de la salvatori la locul accidentului. Ulterior, cele trei persoane au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Traficul rutier este blocat

Din cauza accidentului, traficul rutier este blocat pe DN 75 după localitatea Cornești, până în localitatea Moldovenești.

accident 1.jpg


accident 2.jpg


accident 3.jpg


accident 4.jpg

Comentarii Facebook