Gropile de pe o stradă din Cluj-Napoca îi pun în pericol pe clujeni: „Ar putea cauza accidente”/„Pun în pericol siguranța familiei mele”


Mai mulți clujeni susțin că se simt în pericol de fiecare dată când trec cu mașina pe strada Bărc I din Cluj-Napoca. Motivul: gropile din asfalt sunt atât de mari încât șoferii ar putea pierde controlul asupra autoturismelor din cauza denivelărilor. Un clujean care locuiește în zonă a relatat că gropile îi îngreunează accesul în propria curte și pun în pericol siguranța familiei sale. 

Solicitare urgentă de reparare a tramei stradale pe strada Barc I nr 40 ca urmare a lucrărilor de reparație a infrastructurii edilitare. în urma acestor lucrări, suprafața carosabilă a străzii a rămas într-o stare de degradare avansată, cu gropi și denivelări periculoase. Aceste denivelări îmi îngreunează considerabil accesul în curtea proprie, ceea ce generează multiple inconveniente și pune în pericol siguranța familiei mele. Am făcut în luna iunie o sesizare cu numărul CAS-0157036 care a fost închisă pe motiv ca a fost trimisă la Compania de Apa Someș. Nu s-a întâmplat nimic de atunci iar strada continuă să fie deteriorata.”, a transmis un clujean. 

O altă persoană susține că starea străzii ar putea favoriza apariția unor accidente auto. 

Vă adresez rugămintea de a interveni pe strada Bărc I pentru plombarea găurilor de la nivelul străzii. Sunt foarte multe găuri, unele adânci și cu margini drepte și înalte fapt ce ar putea cauza accidente. În special, zona de acces dinspre strada Bărc II e mai stricată. Vă rog să luați măsuri necesare până nu se ajunge la un accident, mai ales că traficul actual și vremea permite realizarea de lucrări la nivelul străzilor.”, a relatat o altă persoană. 

Comentarii Facebook