Haos în cartierul Armatei din Cluj! Părinți care-și iau copiii de la școală, acuzați că îngreunează traficul: „Se parchează neregulamentar pe ambele părți”


Un clujean susține că părinții care își duc sau iau copiii la/de la școală cu mașina generează un adevărat haos în traficul din cartierul Armatei din Cluj-Napoca. 

El a relatat că în fiecare dimineață și după-amiază, de luni până vineri, mașinile staționează pe ambele sensuri ale străzii Lucia Sturdza Bulandra. 

Bărbatul a solicitat sprijinul reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, mai ales că, până în acest moment, nu a intervenit Poliția Locală pentru a remedia situația. 

În cartierul Militar, de lângă Parcul Sportiv și mai exact în zona Grădiniței/Școlii Primare Bear Cluj, se parchează/staționează neregulamentar pe ambele părți, astfel încât se limitează și îngreunează traficul pe stradă, în special la intrarea și ieșirea pe strada General Nicolae Dăscălescu, care se află la intersecția cu strada Lucia Sturdza Bulandra, unde se află locația menționată. În fiecare dimineață, de luni până vineri, și după-amiaza, situația este aceeași, și până acum nu a venit nimeni responsabil să remedieze situația.”, a semnalat un clujean. 


Comentarii Facebook