Vineri 27 Septembrie

Haos pe Aeroportul din Cluj. Zeci de pasageri așteaptă, de peste 10 ore, să vadă ce se întâmplă cu zborul lor amânat: ,,O situație penibilă” - VIDEO


Mai mulți pasageri ai zborului E87307, care pleacă din Cluj-Napoca cu destinația Antalya, Turcia, au avut parte de o zi groaznică și de multe ore de așteptat. Mai mult decât atât, în aceste momente oamenii se află încă la aeroport fără să știe concret dacă o să mai zboare sau nu. 

Decolarea avionului era programată pentru ora 11:10, însă, în repetate rânduri, zborul a fost anulat. În acest moment plecarea este programată la ora 21:00, dar pasagerii nu au speranțe foarte mari că vor părăsi orașul în această seară. 

Părinții și socrii unui clujean se află printre oamenii care așteaptă, de peste 10 ore, să zboare către destinație. Acesta a vorbit, pentru Știri de Cluj, despre situația pasagerilor avionului E87307.

,,Eu le-am făcut părinților și socrilor mei o vacanță. La ora 11:10, trebuiau să aibă zbor spre Antalya, Turcia. Li s-a comunicat că zborul are întarziere. O oră, două, trei. Apoi au fost anunțați că nu au pilot și că trebuie să ajungă de la Bistrița. Ulterior zborul s-a amânat pentru ora 21:00, într-un final au li s-a transmis că s-ar putea să se anuleze zborul pe astăzi. Între timp, nu au primit nimic, nici apă, nici mâncare. Stau toți acolo în zona aia. E totul absurd, o situație penibilă,” a transmis un tânăr, a cărui părinți trebuiau să zboare cu acest avion. 

Mai mult decât atât, oamenii încă nu au idee, la mai bine de 10 ore de când trebuiau să decoleze, dacă vor mai zbura în această noapte sau nu.

,,Ei încă nu știu exact ce o să se întâmple. La ora 21:30 li s-a promis zborul, dar ulterior niște oameni le-au spus că nu sunt șanse, iar zborul o să fie amânat de tot,” a mai povestit acesta.

Conform site-ul Bees Airlines zborul ar trebui să decoleze la ora 21:00.

beeees.png

Comentarii Facebook