Miercuri 16 Octombrie

Haos pe un drum din Cluj! Două mașini și un tir s-au făcut praf în urma unui accident rutier. O femeie a fost transportată la spital


Un accident a avut loc la ieșirea din Gherla, sensul de mers spre Cluj-Napoca, astăzi, 16 octombrie, în jurul orei 15:30. 

Două autoturisme și un TIR au fost implicate în evenimentul rutier, care s-a soldat cu rănirea unei femei de aproximativ 35 de ani, fiind transportată de urgență la spital. 

Partea din spate a unui autoturism a suferit daune majore, portbagajul cât și o parte din caroserie fiind distruse. Atât autotrenul, cât și cealaltă mașină implicată, au fost avariante puternic în urma incidentului rutier.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut la ieșire din Gherla, spre Cluj-Napoca. În accident au fost implicate două autoturisme și un autotren, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. O femeie de aproximativ 35 de ani a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. La misiune au luat parte echipajele de la Punctul de Lucru Gherla,” a transmis ISU Cluj. 


Comentarii Facebook