Duminica 8 Septembrie

Haosul domnește pe prima stradă smart din Cluj: „Nu mai poți trece de ei fără să primești o minge în cap sau să te calce pe picioare”


Clujenii sunt din ce în ce mai dezamăgiți de atmosfera de pe prima stradă smart din Cluj-Napoca. Este vorba despre strada Molnar Piuariu, unde direcția modernă și smart în care a fost gândită și amenajată zona este obturată de zgomote și comportamente suburbane. 

Un clujean a relatat că părinții își aduc copiii pe stradă pentru a se juca cu mingea sau să se dea cu bicicleta sau trotineta. Însă, conform spuselor bărbatului, copiii ar avea o atitudine nepotrivită față de trecători: îi lovesc cu mingea sau îi calcă pe picioare. 

Mai mult, în zonă își petrec timpul mai multe persoane care beau alcool, urlă și se ceartă, tulburându-le liniștea celor care locuiesc în zonă. 

Zi de zi, noapte de noapte, părinții își aduc copiii aici să se joace cu mingea să se dea cu bicicleta/trotineta și să se îmbrâncească, nu mai poți trece de ei fără să primești o minge în cap sau să te calce pe picioare, în afară de asta gălăgia e constantă adesea până la 1 seara. Toate acestea sunt accentuate și de faptul că părinții și alți adulți stau la mese urlă se ceartă înjura beau alcool și altele. În ultima vreme, copiii se joacă și la țâșnitoare iar lângă țâșnitoare gazonul are o groapă de nămol, deoarece copiii tot sapă și pun apa acolo. Nimeni nu se sesizează și totul pare a fi o glumă proastă, halal "prima stradă smart din Cluj" nu vreau să mai intru în detalii și cu gălăgia produsă de muzica dată la maxim la petrecerile de la cămin.”, a transmis un clujean care locuiește pe strada Molnar Piuariu. 

O altă persoană susține că strada este foarte murdară. 

Persoanele în vârstă care vin și stau la mese fumează și beau bere, înjură  și se simt deranjați de niște copiii care își consuma energia. Într-adevăr strada a ajuns un loc foarte murdar plina de mucuri de țigară și mizerie , neîngrijita.”, a relatat o clujeancă.

Comentarii Facebook