Miercuri 18 Septembrie

Hoț cu tupeu, la Cluj! După ce a lăsat două persoane fără mii de lei, bărbatului i s-a făcut sete. A intrat în curtea unui clujean și a furat un suc


Un bărbat de 31 de ani a fost reținut după ce a dat o serie de jafuri. 

Inițial l-a lăsat pe angajatul unui hotel din Cluj fără 1.200 de lei, după ce a intrat în vestiar fără ca el să-și dea seama.

,,În fapt, la data de 29 august a.c., în jurul orei 13.00, un bărbat, din municipiul Cluj-Napoca a sesizat faptul că în cursul zilei de 28 august a.c., o persoană necunoscută i-ar fi sustras suma de 1.200 de lei, din vestiarul hotelului în care acesta lucra.”, transmite IPJ Cluj.

Văzând că schema merge, acesta a aplicat-o din nou, de data asta la un salon de înfrumusețare. 

,,La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 11.20, o femeie de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a sesizat faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras suma aproximativă de 3.400 de lei, din geanta pe care aceasta o avea în incinta salonului în care lucra.”, spun polițiștii. 

După atâta ,,muncă”, hoțului i s-a făcut sete așa că a intrat în curtea unui clujean și a plecat cu o sticlă de suc. 

,,Totodată, în cursul aceleiași zile, un bărbat din municipiul Cluj-Napoca, a sesizat faptul că, o persoană necunoscută ar fi pătruns în curtea unui imobil, de unde ar fi sustras un recipient cu suc.”, transmite IPJ Cluj.

Polițiștii l-au identificat rapid, acesta fiind reținut. Magistrații de la  Judecătoriei Cluj- Napoca, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.


Comentarii Facebook