Duminica 8 Septembrie

Hoț fugărit de clujeni în toiul nopții, după ce ar fi dat numeroase spargeri în Florești. Păgubiții se plâng că polițiștii l-ar fi lăsat să plece - FOTO


O întâmplare halucinantă a avut loc în noaptea de sâmbătă în Florești. Un hoț a fost fugărit de mai mulți locuitori ai comunei, după ce ar fi dat o serie de spargeri. O femeie susține că soțul acesteia a dat nas în nas cu infractorul atunci când a mers să verifice rulota aflată pe proprietatea lor.

Intrusul ar fi fost înarmat cu un cuțit, spune femeia.

,,Avem un hoț în Florești care azi noapte a fost prins de poliție, dar va fi eliberat în câteva ore, așa că sper să îl facem vedetă. Este unul de origine arabă care a făcut mai multe spargeri prin zonă, a spart mașini, a intrat în curți și case. Au fost depuse plângeri, dar se pare că nu se leagă dosarele între ele. Azi noapte ne-a spart geamul la rulotă și soțul meu cand a văzut geamul deschis, a mers să verifice. A dat nas în nas cu el, l-a fugărit pe dâmb alături de alți vecini.

Hoțul avea la el un cuțit și a amenințat că îl va folosi. În grabă și-a lăsat rucsacul, șurubelnița cu care a spart geamul în rulotă și un adidas lângă rulotă. L-a pierdut în fugă. Totul a fost ridicat de poliție, criminalistica a refuzat să  vină la început, apoi s-a răzgândit, dar nu a găsit amprente nici la rulotă, și nici la vecinii la care a mai făcut spargeri anterior.  ”, a explicat femeia pe un grup dedicat locuitorilor din Florești.

445827430_10227601513157379_3594970479653168529_n.jpg

În încercarea de a scăpa, hoțul s-ar fi rănit fiind nevoie de o ambulanță. Acesta ar fi fost interogat de poliție însă ar fi fost lăsat să plece din cauza lipsei de dovezi, spune femeia.

,,Hoțul în timp ce era fugărit a căzut și și-a luxat umărul, după care a sunat la 112 și din câte am înțeles a spus că a fost lovit de o mașină. Așa a fost chemată și poliția la fapta locului. Era desculț, cu picioarele ude căzut lângă o trotinetă. A mers soțul cu poliția si a confirmat ca a fost el. Au adus hoțul la rulota la o mini interogare.

Înainte, hoțul la secția de poliție a confirmat că rucsacul și adidașii sunt al lui, însa când a fost adus de politie la rulotă a zis că el nu a fost deloc aici și cineva a plantat obiectele în și lângă rulotă.

Poliția spune că pentru că nu a luat nimic, nu îl pot reține, deși ne-a făcut o pagubă de 1000 de euro, plus l-a amenințat pe sotul cu cuțitul. Străzile în care s-au făcut spargeri este Narciselor și Razoare (posibil și Magnoliei și Lăcrimioarelor), dar dacă este liber la program, se poate muta în orice zonă. Așa că dacă îl vedeți sau vedeți orice suspect, nu ezitați să sunați la 112.”, a completat femeia.

WhatsApp Image 2024-06-03 at 11.58.34_86a80f08.jpg

Se pare că și alți locuitori ai comunei au avut experiențe similare în ultimul timp.

,,Asta nu e ăla de intra zilele trecute în curțile celor de pe Narciselor? Parcă văzusem și o filmare....Frumos, ce să zic.....dacă ăștia fac așa ceva, scapă basma curată, daca noi, care respectăm legea ar face așa ceva, dracu ne-ar lua.”, a comentat o femeie

,,Vineri la ora 23,45 a încercat să între la noi în curte, noroc ca l-au auzit câinii care dormeau în casă și au fugit la gard. S-a speriat și a fugit în drum, a căzut, a fugit în continuare în livada USAMV… locuim pe stada Razoare, foarte trist!’’, a povestit o altă locuitoare a comunei.

,, Daca am inteles bine, pe Razoare s-a spart o mașină. Eu am văzut poliția cand am trecut pe acolo.”, a completat autoarea postării. 

447478488_10227601513037376_7221709228825219293_n.jpg

Comentarii Facebook