Sambata 5 Octombrie

Imagini incredibile: Cum sunt târâți oameni cu handicap grav la IML Cluj pentru reexaminare la comisii/Vă avertizăm: Imagini care vă pot afecta emoțional!


Atenție! Urmează imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO


Te-ai gândi că în anul 2024, instituțiile publice din România au dezvoltat practici noi în relația cu clienții sau, în acest caz, cu pacienții, dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa. 

Cozile infernale și personalul indiferent au rămas valabile în România și poate fi enervant pentru majoritatea dintre noi, însă pentru persoanele cu handicap poate fi un adevărat chin, mai ales când afară sunt 30 de grade Celsius și nimeni nu vrea să te bage în seamă. 

Mai mulți clujeni care au copii cu handicap grav au fost nevoiți să experimenteze nepăsarea din sistemul medical românesc chiar la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca. Mai exact, o dată la cinci ani, persoanele cu dizabilități sunt chemate la reexaminare pe principiul că poate s-au vindecat între timp.

Menționăm că în imaginile video veți vedea că este aceste reguli se aplică și celor care au handicap grav, care evident nu are cum să dispară.

Chiar și în această idee absurdă, oamenii merg de nevoie, mai ales că programarea la IML  le este anunțată printr-o citație eliberată de Parchet, doar că sunt puși să aștepte ore în șir la coadă, afară, în căldură și fără scaune sau bănci. 

Oamenii au povestit că au stat ore în șir afară, când erau 30 de grade Celsius, iar personalul medical abia că îi băgau în seamă, ca după reexaminare să le ceară și o taxă de 550 de lei. Astfel, spiritele s-au încins și oamenii chiar au strigat că își bat joc de ei. 

Atenție! Urmează imagini ce vă pot afecta emoțional! 


Comentarii Facebook