În Cluj e ca în Vestul Sălbatic. Șofer CTP pulverizat cu spray în ochi de un bărbat: ,,Nu mai puteau respira”/ UPDATE Bărbatul a fost identificat


Un incident grav a avut loc în zona piața Timotei Cipariu, astăzi, 3 octombrie, atunci când un șofer CTP a fost stropit cu un spray, după o altercație în trafic. 

O persoană care se afla în momentul evenimentului în autobuz, a explicat pentru Știri de Cluj, întâmplarea care pare desprinsă din filme. 

„Deci, nu pot spune exact ce s-a întâmplat pe drum între ei, dar șoferul mașinii s-a dat jos la semafor și s-a dus la geamul șoferului. Am auzit ceva trântit, șoferul a pornit când s-a făcut verde și am văzut că tipul din mașină a rămas pe loc, căutând ceva în spate. A venit în spatele autobuzului, l-a depășit și a ajuns în stație, la geamul lui,” a explicat femeia. 

Cel mai probabil, bărbatul a dorit să își facă singur dreptate după un schimb de replici sau un eveniment din trafic, așa că a apelat la un spray pe care îl avea în mașină.

,,A făcut semn să deschidă geamul și i-a dat cu spray în ochi, deși în față erau oameni care nu mai puteau respira cum trebuie. Nu am auzit absolut nimic de la șofer, să înjure sau să urle, cum ar spune alții că fac cei de la CTP. Nu mi se pare normal, orice s-ar fi întâmplat, ca tu, ca om, să te dai jos, să mergi la geam, să lovești și să faci scandal, apoi să revii și să pui în pericol jobul omului, având în vedere că el acum poate avea probleme vizuale și să nu mai poată lucra,” a mai povestit clujeanca pentru Știri de Cluj.

Potrivit martorilor, Poliția Cluj a fost solicitată la acest eveniment. Știri de Cluj a cerut un punct de vedere asupra celor întâmplate:

„Persoana a fost identificată și o să fie invitată mâine la sediul poliției pentru clarificarea situației. Se vor face cercetări în cauză”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

Comentarii Facebook