În Cluj-Napoca nu se ține cont de regulile de circulație. Șofer surprins în timp ce se întoarce pe dublă linie continuă:,,A făcut și el o românească”-VIDEO


Un șofer a fost surprins în timp ce se oprește în trafic pentru a schimba banda de mers, pe drumul Cluj-Napoca - Florești, încâlcând mai multe reguli de circulație, ieri, 28 iulie. 

Camera de bord a unui participant la trafic a surprins momentul în care un autoturism, tip Volkswagen cu numere de Cluj, încetinește și se oprește în mijlocul drumului pentru a schimba sensul de mers. 

Acesta nu ține cont de marcajele rutiere și de regulile de circulație, alegând să treacă peste dubla linie continuă și cele două benzi de pe cealaltă parte, pentru a ajunge pe strada pe are nevoie. 

În filmarea publicată pe o rețea de socializare într-un grup destinat șoferilor, se poate observa cum un  autoturism din direcția opusă se oprește pentru a-l lăsa să execute manevra ilegală.

Clujenii au dezbătut imaginile apărute în spațiul online în secțiunea de comentarii.

,,Pe GPS i-a arătat sens giratoriu" a comentat un clujean.

,,A avut noroc că a fost toată lumea atentă și nu s-a intâmplat nimic grav! Cât despre cei doi șoferi, unul mai 'bun' decat celalalt!” a spus un utilizator.

,,A făcut și el o românească, ce este de zis, s-o fi gândit ca are prioritate,” a adăugat un bărbat.


Comentarii Facebook