,,În fiecare noapte până la orele 2/ Foarte mare gălăgie” - Clujenii care locuiesc lângă parcul zorilor, supărați că tinerii se adună noaptea în zonă


Clujenii care locuiesc lângă parcul Zorilor din Observator se plâng că nu mai pot dormi din cauza tinerilor care se strâng noapte de noapte  în zonă. Aceștia reclamă că adolescenții joacă baschet, urlă și țipă pană la 3 dimineața.

Mai mult, aceștia ar fi chemat și poliția locală însă fără prea multe rezultate. Locuitorii zonei cer ca Primăria să clarifice care sunt orele de liniște în parc și să ia măsuri.

,,Doresc să fac o sesizare în legătură cu gălăgia care se produce în fiecare noapte în parcul public construit pe strada Observatorului de langa magazinul Profi.

În fiecare noapte pana pe la orele 2 sau 3 se adună grupuri de tineri care joacă baschet într-un mod foarte zgomotos, sau de distreaza la fel. Din acest motiv noi nu ne putem odihni pâna la ora la care ei pleacă.

Doresc să menționez faptul că am sesizat de 3 ori poliția din Zorilor, au venit, au vorbit cu dânșii, după ce a plecat poliția ei au făcut același lucru. Vă rugăm frumos să puneți un orar în care să se menționeze exact care sunt orele de liniște care trebuie respectate, și de asemenea reducerea luminii pe timp de noapte (este extrem de tare luminat parcul noaptea, și poate și acest lucru ar da de înțeles că este permis orice)”, a reclamat o clujeancă.

Unii sunt însă mai deranjați de cântecele și urletele tinerilor.

,,Nu sunt respectate orele de liniște. De cand a aparut foișorul din parc anumite persoane îl consideră club și scena pentru concerte, în fiecare noapte se face foarte mare gălăgie. Vă rog să luați măsuri.”,a adăugat o clujeanc


Comentarii Facebook