Duminica 8 Septembrie

Incendiu Cluj- O hală din Florești a luat foc în urmă cu puține momente. Focul a cuprins o parte a halei FOTO VIDEO


Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la un imobil folosit ca depozit de pe strada Eroilor din Florești. Echipajele de pompieri au fost alertate și s-au deplasat rapid la incendiu Focul a fost stins pompieri, care au reușit astfel să prevină răspândirea flăcărilor și eventualele pagube majore.

Deși incendiul a provocat ceva panică printre localnici, din fericire, situația a fost sub control în scurt timp și nu s-au înregistrat victime. Autoritățile urmează să investigheze cauzele exacte ale incendiului și să evalueze pagubele materiale. 

Screenshot 2024-07-12 204341.png

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 2 și 1 Cluj-Napoca au fost alertați în urmă cu puține momente despre producerea unui incendiu în interiorul unei hale de pe strada Eroilor, din comuna Florești. Imediat s-au deplasat la fața locului echipajele de la Punctul de Lucru Florești, iar în paralel au fost mobilizate câte o autospecială și o autoscară de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca. Din fericire, situația nu a fost una de amploare. Mai exact, incendiul s-a produs la o boxă (parte componentă a halei), pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Incendiul a fost lichidat rapid, în limitele găsite. Nu sunt persoane care să solicite îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook