Incendiu Cluj- O mașină a luat foc. Cauza probabilă: o defecțiune electrică FOTO


Intervenție pentru stingerea unui incendiu de autoturism în localitatea Urișor , județul Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au fost solicitați în această seară să intervină pentru a stinge un incendiu care a cuprins un autoturism în localitatea Urișor.

Odată ajunse la fața locului, echipele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat, flăcările cuprinzând întregul vehicul. Acțiunea promptă a pompierilor a fost esențială pentru a controla și a stinge incendiul înainte ca acesta să se extindă la alte bunuri sau clădiri din apropiere.

După primele cercetări la fața locului, pompierii au concluzionat că cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de o defecțiune electrică a autoturismului. Flăcările au distrus complet vehiculul, dar, datorită intervenției rapide, alte pagube au fost evitate.

Pompierii atrag atenția asupra importanței întreținerii corespunzătoare a autovehiculelor și verificării periodice a sistemelor electrice pentru a preveni astfel de incidente.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu care a distrus un autoturism pe raza localității Urișor. Odată ajunse la fața locului, forțele noastre au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat. Din fericire, nu au existat victime. Cel mai probabil, flăcările au pornit din cauza unei defecțiuni electrice”, au declarat reprezentanții ISU CLUJ.

Comentarii Facebook