Incendiu devastator Cluj- O casă a ars azi-noapte într-o localitate clujeană. Două femei au suferit un atac de panică- FOTO


Incendiu devastator la o casă din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj


Pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a distrus o casă în localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, județul Cluj. Apelul de urgență a fost primit la ora 01:35, iar trei autospeciale cu apă și spumă s-au deplasat la fața locului. Focul a afectat acoperișul, dar au pătruns și în interiorul locuinței. Din fericire, locatarii au reușit să se autoevacueze, evitând astfel rănirea. Două femei au suferit atacuri de panică și au fost evaluate de echipajul SMURD, dar au refuzat transportul la spital. Cauza izbucnirii incendiului este încă în curs de investigare.

”Flăcările s-au manifestat la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, afectând și interiorul casei. Din fericire, persoanele care locuiau înăuntru au reușit să se autoevacueze. Două femei care au suferit atac de panică au fost evaluate de către echipajul SMURD, însă au refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul este în curs de cercetare”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Foto ilustrativ

Comentarii Facebook