Incendiu în zona gării din Cluj-Napoca. Un vagon și o magazie au luat foc/Pompierii intervin de urgență - FOTO


Un incendiu a izbucnit la un vagon dezafectat, în apropierea gării din Cluj-Napoca, astăzi, 1 septembrie, în jurul orei 11:50. 

Din primele informații, focul a cuprins un vagon dezafectat și s-au exstin până la o magazine din apropiere.

Pompierii intervin în aceste momente cu două autospeciale pentru lichidarea incendiului.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente, cu două autospeciale, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un vagon dezafectat în apropierea Gării din Cluj-Napoca. Din primele date, flăcările s-au extins parțial și la o magazie. Nu sunt anunțate persoane care să solicite îngrijiri medicale. Revenim cu informații!” au transmis ISU Cluj.

UPDATE 12:11

,,Incendiul a fost localizat, fără posibilitatea de extindere.", potrivit ISU Cluj.

UPDATE 13:10

Incendiul a fost lichidat de pompierii Clujeni. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la focul făcut de persoanele fără adăpost din zonă.

,,Pompierii au finalizat intervenția și din fericire nu au existat persoane rănite. Incendiul a pornit de la un vagon dezafectat, care completa o garnitură cu alte două vagoane. Flăcările s-au extins și la fațada unei clădiri, dar intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie stins în limitele găsite. Astfel, clădirea a fost protejată, precum și celelalte două vagoane. Cercetările preliminare au arătat faptul că incendiul a pornit cel mai probabil de la focul făcut de persoane fără adăpost," au completat reprezentanții ISU Cluj.


wow-1.jpg


WhatsApp Image 2024-09-01 at 13.10.17.jpeg

Comentarii Facebook