VIDEO Incendiu într-o parcare subterană pe Bulevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca. O mașină a luat foc. 300 de persoane, evacuate din clădirea de birouri


Incendiu într-o parcare subterană a clădirii The Office de pe Bulevardul 21 Decembrie din Cluj! O mașină a luat foc, intervenția pompierilor evită extinderea focului”

Pompierii din Cluj-Napoca au intervenit de urgență în această dimineață pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism într-o parcare subterană situată pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, în una dintre cele mai cunoscute clădiri de birouri din Cluj: The Office.

În urma apelului la 112, echipele Detașamentului 1 Cluj-Napoca au sosit rapid la fața locului cu două autospeciale de stingere și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, mobilizat preventiv pentru asistență medicală.

Focul a fost lichidat în scurt timp, fără a provoca pagube suplimentare sau necesitatea evacuării persoanelor din clădirile apropiate. Intervenția promptă a pompierilor a limitat efectele incendiului la vehiculul afectat, iar echipajele rămân în zonă pentru verificări de siguranță și prevenirea oricăror riscuri suplimentare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acest incident.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a cuprins un autoturism aflat într-o parcare subterană de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Incendiul a fost lichidat și nu s-a impus evacuarea persoanelor aflate în clădirile din apropiere. La fața locului au fost trimise două autospeciale și un echipaj SAJ, preventiv”., au transmis reprezentanții ISU Cluj.

În urma verificărilor a rezultat că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unei defecțiuni electrice.

„Cercetările au indicat faptul că incendiul de autoturism a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei defecțiuni electrice”, au anunțat reprezentanții ISU Cluj.

Screenshot 2024-10-25 100002.png

Reprezentanții ISU Cluj au anunțat că în continuare se ventilează spațiul din parcarea subterană a clădirii. În paralel, aproximativ 300 de persoane au părăsit, temporar, birourile. Intervenția se va finaliza în curând.

Screenshot 2024-10-25 101009.png

Screenshot 2024-10-25 101026.png

Comentarii Facebook