Incendiu într-un apartament din Cluj-Napoca! Fumul a alertat vecinii, care s-au autoevacuat imediat. De la ce a pornit totul



Un incendiu a izbucnit sâmbătă, într-un apartament de pe strada Alexandru Vaida Voievod din municipiul Cluj-Napoca. Focul a cuprins mașina de spălat și tabloul electric iar vecinii au simâit fumul și s-au autoevacuat imediat.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru stingerea focului ce a cuprins o mașină de spălat rufe și un tablou electric dintr-un apartament al unui bloc de locuințe, de pe strada Alexandru Vaida Voievod, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au ajuns două autospeciale pentru stingerea incendiilor și un echipaj al serviciului de ambulanță județean

Din fericire, arderea a afectat doar mașina de spălat rufe și tabloul amintite mai devreme, cu degajări de fum pe casa scării.”, potrivit ISU Cluj.

O femeie de 40 de ani a fost consultată de echipajul SAJ, însă nu a fost nevoie ca aceasta să fie transportată la spital.

Mai multe persoane din apartamentele învecinate s-au autoevacuat din proprie inițiativă. Flăcările au fost lichidate de pompieri în scurt timp, fiind împiedicată extinderea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cel mai probabil incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice din apartament.


Comentarii Facebook