Duminica 8 Septembrie

Incendiu la două case din Cluj. Flăcările au mistuit acoperișul unui imobil. Pompierii intervin cu patru autospeciale - FOTO/VIDEO


Un incendiu a izbucnit la o casă din Turda, pe strada Racului, astăzi, 16 iulie, în jurul orei 15:00. Flăcările s-au exstins și au cuprins încă o locuință.

Conform primelor informații, ar fi vorba despre un incendiu care a afectat mai mult acoperișul casei de la care a pornit incidentul, acesta fiind distrus în totalitate.

Pompierii intervin în aceste momente pentru a nu permite focului să se extindă și la clădirile din apropiere. 

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a cuprins două case de locuit, învecinate, pe strada Racului din Turda. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 de mp, iar echipajele noastre lucrează pentru localizarea flăcărilor, respectiv pentru protejarea imobilelor din vecinătate. O persoană care a suferit un atac de panică a fost evaluată de echipajul medical. Intervin 3 autospeciale de la Detașamentul Turda, forțele fiind suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Fără imagini până acum," a transmis ISU Cluj.

UPDATE 15:43:

ISU Cluj a transmis că incendiul a fost lichidat. Pompierii înlătură, în aceste momente, efectele negative ale acestuia și caută posibile focare ascunse.

Sursa FOTO: Turdanews

arde-acoperisu2.jpeg

Comentarii Facebook