Sambata 5 Octombrie

Incendiu la o gospodărie dintr-o comună din Cluj. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce depozitul de furaje și bucătăria au ars


Un incendiu a cuprins o gospodărie din loc. Valea Cladă, din comuna Cătina, în după-amiaza zilei de 21 iunie. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului care a cuprins o bucătărie de vară și un depozit de furaje.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de către o defecțiune a instalației de alimentare cu gaze.

,,Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o bucătărie de vară și un depozit de furaje dintr-o gospodărie situată în localitatea Valea Cladă, comuna Cătina.

La fața locului au ajuns o autospecială pentru stingerea incendiilor și, preventiv, un echipaj SMURD, unde au găsit cele două anexe cuprinse de flăcări, cu pericol de extindere la casa din apropiere.

Echipajul operativ a acționat mai bine de o oră pentru lichidarea flăcărilor, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

O femeie a fost consultată la fața locului fără a fi transportată la spital. Cel mai probabil incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației de alimentare cu gaze a mașinii de gătit (aragaz cu butelie)," au transmis reprezentanții ISU Cluj.

WhatsApp Image 2024-06-21 at 16.54.23.jpeg


Comentarii Facebook