Incendiu la o sală de evenimente din Feleacu, Cluj. 20 de persoane au fost evacuate


Incendiu la o sală de evenimente din Feleacu, județul Cluj

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au fost chemați în urmă cu puțin timp pentru a interveni la un incendiu izbucnit la panoul electric al unei bucătării dintr-o sală de evenimente situată în comuna Feleacu.

Până la sosirea echipajelor de salvare, personalul sălii a reacționat prompt, folosind mijloacele proprii pentru a lichida flăcările. În scop de siguranță, 20 de persoane, inclusiv angajați, au ales să se autoevacueze din clădire.

Din fericire, nu au fost raportate victime sau alte probleme deosebite. În acest moment, pompierii nu au fost necesari pentru intervenție, având în vedere că incendiul a fost deja stins. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost notificați în urmă cu puține despre faptul că a izbucnit un incendiu la panoul electric de la o bucătărie care aparține unei săli de evenimente din comuna Feleacu. Până la sosirea pompierilor, personalul a intervenit cu mijloace proprii și a lichidat incendiul. Ca măsură de precauție, 20 de persoane, inclusiv angajați, s-au autoevacuat. Nu sunt raportate alte probleme”, au anunță reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook