Incendiu pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Un BMW a luat foc din cauza unei defecțiuni


Un incendiu a izbucnit la un autoturism, în jurul orei 15:30, pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca, astăzi, 25 octombrie. 

Din primele informații, un nou incendiu la un autoturism a fost raportat la numărul de urgențe. Pompierii intervin în aceste momente pentru lichidarea acestuia. 

Până la sosirea pompierilor, proprietarul mașinii a încercat să stingă singur incendiul, limitând astfel pagubele.

Incidentul s-a petrecut, cel mai probabil, din cauza unei defecțiuni electrice.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente pentru a lichida un incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe strada Corneliu Coposu. Până la sosirea forțelor noastre, proprietarul a acționat cu mijloace de primă intervenție, reușind să limiteze pagubele. Astfel, incendiul s-a manifestat doar la compartimentul motor și a izbucnit cel mai probabil din cauza unei defecțiuni electrice," a mai transmis ISU Cluj.

Reamintim că în urmă cu puține ore un alt incendiu a provocat panică în zona The Office. Pompierii din Cluj-Napoca au intervenit de urgență în această dimineață pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism într-o parcare subterană situată pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, în una dintre cele mai cunoscute clădiri de birouri din Cluj

FOTO: Rol ilustrativ.


Comentarii Facebook